Orvosválasztás

  • Rendelési idő
  • hétfő 8:00- 14:00, szerda 14:00-20:00, csütörtök 9:00-15:00

Dr. Németh Bertalan

Szakterülete

Szájsebészet, Implantológia, Csontpótlás

Diplomája és szakvizsgái

dento-alveoláris sebészet, orális implantológia

Szakmai gyakorlata

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, egy félévet töltöttem a stockholmi Karolinska Institute-on. 2010-ben summa cum laude minősítéssel diplomáztam.

2015-ben dentoalveoláris sebész szakorvos képesítést szereztem az Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán, ahol jelenleg is oktatok. Ezután fogászati turizmusban dolgoztam Budapesten és Londonban szinte kizárólag szájsebészeti beavatkozásokat végezve.

2018-ban megkaptam a legnagyobb fogászati implantológiával foglalkozó nemzetközi szervezet (International Team for Implantology – www.iti.org) ösztöndíját, amelyet mindösszesen 20 szerencsés kiválasztott nyerhet el évente az egész világon. Ennek köszönhetően eltölthettem egy évet a mexikóvárosi UNAM (National Autonomous University of Mexico, Faculty of dentistry, Postdoctoral and Research Division) klinikáján. 2019-ben ajánlásnak köszönhetően ITI Fellow lettem, amelyet rajtam kívül mindösszesen négy ember mondhat még el magáról Magyarországon. Jelenleg az Arc- Állcsont Szájsebészeti és Fogászati Klinikán oktatok.

Beszélt nyelvek

angol, spanyol

Szervezetek tagságai

  • Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága
  • Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság
  • Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozat
  • International Team for Implantology
Hírek