Upgrade Congress 2023 (2023 március 24-25. HUNGEXPO)

Mit hoz 2023 a fogászat számára? Milyen új trendek, eljárások és technológiák várnak a folyamatosan megújuló szakmára? Hogyan maradhat versenyképes a nyitott és egyre zajosabb nemzetközi piacon? Látogasson le a konferenciára, ha nem elégszik meg a tegnapi tudással, és szeretne lépést tartani a világgal, mind elméletben, mind gyakorlatban.

 

Az Upgrade Congress-en az alábbi előadásokat ajánljuk figyelmébe:

// Dr. Daniel C. Neves – ClearCorrect

2023.03.25., 12:15-13:00
Digitális fogszabályozási ökoszisztéma –
Teljeskörű megoldás kölcsönösen előnyös eredményekkel
A technológia alapvető információkkal és innovatív ötletekkel alakítja a jövőt. A fogszabályozás területe, a hardver, a szoftver és az ember együttesen, gyorsan változik, valószínűleg gyorsabban, mint történelme során bármikor. Ha úgy gondolja, hogy az ember a legértékesebb érték a vállalkozásában, akkor kommunikálnia, terveznie és következetesnek kell lennie. Az előadás középpontjában a modern digitális munkafolyamatok állnak majd, Clear Alignerekkel és interdiszciplináris megközelítésekkel, valamint a jobb higiéniát, a kezelés következő szintű nyomon követését és a fokozott kiszámíthatóságot célzó intelligens szkennelési technológia alkalmazásával.

// Dr Párkányi László – NeoDent

2023.02.25., 14:00-14:45
 Sebészeti lehetőségek a NeoDent Implantációs Rendszerrel
 Manapság fogászati implantátumokkal már gyakorlatilag bármely foghiány ellátása megoldható! Legyen szó egyetlen foghiányról az esztétikai zónában, teljes fogatlanságról, vagy kemény és lágyszövet argumentációt igénylő területekről. Ugyanúgy képesek vagyunk a legtöbb esetben fogeltávolítást követően azonnal implantálni, mint gyógyult állcsont esetében. A különböző klinikai indikációk rendszerint különböző tulajdonságú implantátum rendszereket és protetikai elemeket igényelnek, a kompromisszummentes és praktikus ellátás érdekében! Vagy egy olyan jól megalkotott implantációs rendszert, mint a neodent, mellyel a legkülönbözőbb klinikai indikációkra is egy rendszeren belül találunk ideális megoldást!

// ClearCorrect alapozó kurzus

2023.03.25., 14:45-17:00 (I. emelet)

 Dr. Daniel C. Neves
„The future is now: clear aligners as a reality in your practice!”
Hogyan kezdj azonnal dolgozni a ClearCorrect alignerekkel, a Straumann Group piacvezető prémium aligner rendszerével? A jövő már ma elérhető: a clear alignerek helye és szerepe a praxisban. Kezd el már holnap az első esetedet! ClearCorrect workshop Dr. Daniel Neves-el az azonnali induláshoz.
Vegyél részt a kurzuson, ahol a Világ vezető ClearCorrect specialistájától sajátíthatod el többek között az alábbi ismereteket:
  • Hogyan bővítsd ki a rendelőt egy olyan szolgáltatással, amelyet a páciensek már jelenleg is aktívan keresnek.
  • Hogyan válaszd ki a megfelelő kezdő esetet.
  • Lepésről – lépésre megmutatjuk hogyan kezd el a kezelést.
  • Hogyan legyél magabiztos a prémium minőségű ClearCorrect aligner rendszer használatában.
Légy részese te is a digitális fogszabályozásnak, az induló tudást most megadjuk a kurzusunkon, és regisztrálj a Dr.Portal-ra nálunk a helyszínen!
A kurzus ára: 29.900 Ft*
Oklevelet adunk a kurzus elvégzéséről.
Hírek